Bestelbusje huren in Eindhoven om te verhuizen – waar moet je op letten?

busjeBen je van plan om op eigen houtje te gaan verhuizen naar een nieuwe stad? Dan is het huren van een bestelbusje een goed idee.

Je kunt bij een verhuurder vaak verschillende formaten bus huren, zowel voor een paar uur als voor een geheel weekend. We geven je in dit artikel enkele tips waar je op moet letten als je dit van plan bent te gaan doen.

Hoe groot moet het bestelbusje zijn?

Zoals we al aangaven zijn er vaak verschillende formaten bestelbusje die je kunt huren. Zo heb je vaak de optie om een wat kleiner formaat busje te huren van het formaat van een Volkswagen Transporter.

Of je kunt een groter formaat kiezen, vergelijkbaar met een Volkswagen Crafter. Dit is een bus die meer gericht is op transport, je ziet hier dan ook vaak transportbedrijven in rijden.

Vanzelfsprekend zijn de kosten voor de grotere bus wat hoger, maar toch kun je soms voordeliger uit zijn door voor het grotere formaat te kiezen. Hoe dat precies zit lees je hier onder.

Meer spullen in de bus = minder vaak rijden

Tijdens een verhuizing is het natuurlijk de bedoeling dat de spullen van je oude woning naar je nieuwe woning worden verhuist, dat is vrij logisch. Als je echter een klein busje uitkiest en veel spullen wilt gaan vervoeren, moet je waarschijnlijk meerdere keren rijden. Je kunt een busje huren bij H. Lanters in regio Eindhoven, zodat je tijdens het terugbrengen weer in de buurt bent.

Als je binnen Eindhoven gaat verhuizen is dat misschien niet zo’n probleem, maar ga je bijvoorbeeld vanuit Amsterdam verhuizen naar Eindhoven, dan zijn dit toch flinke ritjes. Je had dan misschien beter wat extra geld kunnen uitgeven voor een iets groter formaat bus, daarmee had je de verhuizing misschien wel in 1 keer kunnen doen.

Zorg voor versterking!

Een verhuizing is altijd een hoop gedoe, sommige mensen hebben er helemaal geen zin in om hun vrienden in te moeten schakelen en kiezen ervoor om dit uit te besteden aan een verhuisbedrijf. Wil je echter geld besparen, dan kun je het beste wat vrienden optrommelen om te helpen.

Als het goede vrienden van je zijn, willen ze je vast een middagje helpen. Zorg in ieder geval wel goed voor ze door broodjes te maken, te zorgen voor wat lekkers te drinken en als het laat wordt bestel dan iets te eten voor ze bij een lokaal restaurant. Zo weet je zeker je vrienden je de volgende keer weer willen helpen als je gaat verhuizen!