Online geld verdienen met crypto

Bitcoin, Ripple en Litecoin. Zijn dat termen die je wel eens hebt gehoord? Die kans is aanwezig, want in 2017 was er een grote hype rondom de Bitcoin. De prijs van de digitale munt bereikte het hoogtepunt van maar liefst 20.000 dollar.

Op vrijwel iedere nieuwsuitzending en radiostation werd er gesproken over de digitale munt. Nadat de hype van 2017 voorbij was, heeft de bitcoin in heel 2018 een flinke dip doorgemaakt. Toch zijn er mensen die er nog steeds veel aan verdienen. Hoe werkt dit precies?

Handelen in bitcoin nog steeds winstgevend?

bitcoin verhandelenHet is logisch dat mensen die bitcoin bezitten geld verdienen wanneer de waarde van de munt stijgt. Dat is niet zo moeilijk om te begrijpen. Wat minder eenvoudig is om te begrijpen is hoe mensen in deze slechte tijden er nog steeds aan kunnen verdienen?

Handelen in bitcoins is een vorm van online geld verdienen waar mensen zich volledig op storten. Meer over Thuiswerk in 2019 en online geld verdienen met handelen in bitcoin bespreken we in dit artikel.

Door het handelen in de digitale munt (ook wel traden genoemd) weten mensen nog steeds een interessante marge te maken. De munt is namelijk enorm volatiel. Dat wil zeggen dat er een flinke schommeling in de prijs van de munt zit. Zo stijgt de munt bijvoorbeeld het ene uur 5 procent en daalt het volgende uur weer 5 procent. Door hier scherp op te zijn en dagelijks meerdere ‘trades’ te doen zijn er nog steeds mensen die geld weten te verdienen aan de digitale munt.

Software die hulp kan bieden

Er zijn bedrijven die software maken waarmee de markt in de gaten gehouden kan worden en waarmee automatisch gehandeld kan worden. Deze software is natuurlijk niet perfect, maar is zo geprogrammeerd om zoveel mogelijk winst te maken. Op Cash Ninja lees je meer.

Door steeds kleine winsten te boeken kan er op het einde van de dag toch een behoorlijke winst overblijven onder de streep. Het nadeel is dat het natuurlijk nooit te garanderen is. Daarom is het voornamelijk belangrijk om nooit geld in te zetten wat je niet bereid bent om te verliezen. De informatie in dit artikel bevat overigens geen financieel advies, je bent altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen of speculaties.